0 produk di keranjang belanja Anda

Keranjang kosong

Kedai Coklat Beryls Kl

Kedai Coklat Beryls Kl

  • Coklat Beryls Home Facebook

    Coklat Beryls. K likes. Beryl’s Chocolate||Retail Wholesale||Post COD||Shipping Worldwide||SSM Registered|| Dropship Agent Wanted||Based in Bangi, Selangor .

  • Kedai Coklat Murah Kl Home Facebook

    KEDAI Coklat MURAH KL. likes. by pos only area KL selected area sahaja sy COD. minima rm free pos.

  • Farhana Jafri Beryls Chocolate Shop Jalan Panggung Kl

    Beryl’s Chocolate Shop, Jalan Panggung KL Salah satu tempat best nak jalan dekat area Jalan Panggung ialah kedai coklat jenama Beryl’s buatan tempatan ni. Dari luar nampak biasa je kedai ni tapi bila masuk dalam memang terpegun sebab bau coklat yang wangi dan deco yang stylish. Since kitorang masuk dari pintu belakang, kitorang jumpa tandas dengan tempat basuh tangan dulu. Tapi tandas dia .

  • Beryls Chocolate Murah Di Seri Kembangan

    Bila sampai jer di kilang tu.Ina tak masuk lah kilang tu.Depan tu ada satu kedai Coklat Beryls.Coklat fresh lagi tauu Cuma orang panggil kilang Coklat sebab di sini memang keluarkan chocolate jenama Beryls. Emmmmm nampak tak kat depan tu ada replika buah koko.Besar gedabak macam tu? Eheheeh ,dah terliur ina nak terkam keda coklat tu tau.Hihhihi. Masuk jer dalam kedai ni.Wooowww! Bukan .

Ingin Menjadi Reseller Gudang Coklat?
Hubungi : WA. 085693770141
Klik WA : 0856 9377 0141

GUDANGCOKLAT.COM